in ,

MESAJ SFÂŞIETOR! Salariaţii Spitalului Găeşti fac foamea din cauza sărăciei! UITE CE COŞMAR TRĂIESC CEI CARE AR TREBUI SĂ NE SALVEZE VIEŢILE!

spitalul-gaesti

Am primit o scrisoare deschisă sfâşietoare  a salariaţilor Spitalului Găeşti, adresată primului ministru. Oamenii susţin că au ajuns pe culmile disperării, după ce le-au fost tăiate bonurile de masă şi că efectiv fac foamea, pentru că nu-şi mai permit să cumpere altceva decât pâine. Totodată, salariaţii povestesc că este un haos total la salariile de încadrare, o asistentă cu 40 de ani vechime având acelaşi venit cu o infirmieră sau o femeie de serviciu angajată acum. Iată ce mesaj au transmis salariaţii Spitalului Găeşti primului ministru, dar şi opiniei publice:

 

”SCRISOARE DESCHISA  A SALARIATILOR SPITALULUI ORASENESC GAESTI

 

                                                                  CATRE

                                                         PRIMUL MINISTRU

Noi, salariatii Spitalului Orasenesc  Gaesti, va informam ca, pe langa salariile la limita subzistentei, suntem vaduviti  acum si de bonurile de masa care ne aduceau  o mica compensare. In ultimul Consiliu de Administratie, s-a hotarat sistarea bonurilor de masa. Contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate  a fost mult diminuat deoarece ICM-ul nu a fost indeplinit si s-au pierdut multi bani. De asemenea, nici punctele pe ambulatoriu nu au fost indeplinite de cabinetele O.G. si Urologie. Mentionam ca bonurile au fost prevazute in buget prin semnarea Contractului Colectiv de Munca de catre actuala Managera a Spitalului.

Este adevarat ca ambulatoriul de specialitate a fost renovat, dar  acest lucru s-a facut din bani europeni. Nu este posibil ca o asistenta cu 40 de ani vechime sa aiba acelasi salariu ca o infirmiera sau ingrijitoare de curatenie nou angajata. Nu sunt doua asistente de aceeasi varsta  si cu aceeasi vechime in munca  sa aiba acelasi salariu de incadrare!

S-a pus problema acreditarii Spitalului, care va fi in toamna. Intelegem, dar au fost acreditate si alte Spitale care  n-au renuntat la bonuri si, in fond, vom fi acreditati, dar infometati???!!!

Pe langa lipsa banilor,  suferim de lipsa de respect, suntem umiliti si batjocoriti zilnic de Managera Spitalului a carei calitate principala e culoarea cameleonica in functie de alesii locali.

Sunt salariati, unici intretinatori de familii, care pleaca acasa cu 600 lei. Cum poti trai cu aceasta suma, sa mai intretii si un copil sau doi, sa platesti facturi, sa-ti cumperi paine??? Retineti, doar paine… pentru ca e alimentul de baza …

La un moment dat, am primit sprijin din partea consilierilor locali PNL,  carora le multumim, dar s-au retras si dumnealor. Noi am ramas cu aceleasi salarii si fara bonuri …jigniti, umiliti si amenintati  ca plecam acasa daca nu ne convine .

De fiecare data am sperat ca guvernele vor face ceva si pentru noi … sperante desarte  … Toti au nevoie de noi la vot …in rest traim daca putem …daca nu … paguba in ciuperci …

Poate faceti ceva si pentru noi cat nu e prea tarziu …

 

SALARIATII    SPITALULUI ORASENESC GAESTI  CARE SEMNEAZA MAI JOS”

2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 14 15 16

Comments

Lasă un răspuns