Cronica de Gaesti – Politica de Confidentialitate

 

  1. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal pe care Utilizatorul le furnizeaza prin intermediul unuia dintre formularele disponibile pe website, pentru a putea accesa si/sau utiliza anumite servicii (de exemplu, pentru a se inregistra si accesa serviciile “Trimite o stire” sau pentru a intra in contact cu redactia ‚Cronica de Gaesti’ ), dar si pentru oricare alta informatie personala in legatura cu Utilizatorul sunt utilizate in scopul redactarii/informarii/investigarii materialelor de presa.

  1. „Cronica de Gaesti” nu colecteaza date de la Utilizator si nici nu le stocheaza in nici o baza de date. „Cronica de Gaesti” prelucreaza doar datele necesare redactarii materialelor de presa (nume, prenume, e-mail, varsta, telefon), doar la solicitarea persoanelor implicate.
  2. Datele cu caracter personal colectate vor fi prelucrate cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
  3. Utilizatorul isi manifesta acordul expres si neechivoc pentru utilizarea datelor cu caracter personal in scopurile descrise anterior si va putea sa isi exercite dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie, dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, semnata si datata, la adresa II Ionescu E. Mariana, strada Nicolae Balcescu, Nr.5, Gaesti, jud. Dambovita, cu exceptia dreptului de a se adresa justitiei, care se exercita prin cerere scrisa inaintata instantei de judecata competente.

 

 „Cronica de Gaesti” garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal primite de la Utilizator si, in consecinta, a adoptat nivelul de securitate cerut de normele de protectie ale datelor cu caracter personal(GDPR).

 

 „Cronica de Gaesti” nu transmite datele cu caracter personal ale Utilizatorului catre terte persoane, dar le poate transmite la cererea organelor competente, in scopul de a investiga, descoperi si sanctiona fapte ce constituie contraventii si infractiuni, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

  1. Este posibil ca Website-ul sau serviciile sale sa contina link-uri catre alte website-uri sau/si formulare sau servicii gestionate de terte persoane. Prezenta Politica de Confidentialitate nu include practicile si politicile acestor terte persoane relationate cu serviciile sau website-urile respective. „Cronica de Gaesti” nu controleaza website-urile respective si/sau formularele tertelor persoane. Utilizatorul va trebui sa consulte si sa verifice politica de confidentialitate a acelor website-uri/servicii, inainte de a le accesa sau utiliza, avand intreaga responsabilitate in acest sens, „Cronica de Gaesti” fiind exonerata de orice raspundere.
  2. Clauze finale

Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorul este de acord cu faptul ca vizitarea Website-ului si continuarea navigarii pe Website reprezinta consimtamantul expres si neechivoc al acestuia privitor la intregul continut al Politicii de Utilizare a Cookie-urilor si al Politicii de Confidentialitate.