in

NENOROCIRE FĂRĂ MARGINI! Un găeștean de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat pe geam, la Spitalul Județean! CUM S-A PUTUT ÎNTÂMPLA AȘA CEVA!

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Găești, Florin Neguț, și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de pe geamul secției Chirurgie a Spitalului Județean. Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii îngroziți ai familiei, în timpul orelor de vizită.
Tânărul venise din CPU al Spitalului Găești, cu traumatisme cranio-faciale produse prin autoagresiune, prezentand episoade psihotice. A  fost trimis imediat  după ce a fost cusut, la județ, pentru tomograf. În loc să fie direcționat către Secția Psihiatrie, de către UPU Târgoviște, el a fost internat însă la Chirurgie.
“Examinarea computer-tomografică, în baza protocolului de traumă, a evidențiat doar hematoame epicraniene. Astfel, pacientul a fost internat în Secția Chirurgie Generală, pentru tratamentul de specialitate al plăgilor. Pe parcursul spitalizării, și chiar din momentul prezentării la Camera de Gardă, a manifestat fenomene psihotice, care au fost tratate cu medicație specifica per os și injectabila, cu evoluție favorabilă. La ora 16.50, în timpul programului de vizită, în prezența familiei, pacientul se arunca pe geam din salonul secției de Chirurgie Generală, de la etajul 1. Este găsit inconștient în curtea interioară a spitalului”, a precizat dr. Diana Bonto, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă eforturile lor au fost în zadar.
Potrivit unor surse din Spitalul Găești, tanarul s-a prezentat inițial la CPU in orașul nostru, foarte agitat. Tatăl ar fi povestit că fusese internat la Neurochirurgie , la Iași, pentru o săptămână, în urma unei bătăi crunte. Comportamentul lui s-ar fi schimbat de aproximativ o lună.
Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În continuare, rămâne întrebarea de ce găeșteanul nu a fost direcționat către Secția de Psihiatrie, având în vedere ca rănile fuseseră suturate la Găești, iar starea sa psihică era foarte fragilă.

Comments

Lasă un răspuns