Contactează-ne pe

Noutăți

Jiu Jitsu Brazilian la Găești!

Publicat în data de

- 184 vizualizări

Clubul Sportiv VIPER-SPORT-GĂEȘTI prezidat de Nicu Dragne își extinde ramura sportivă începând cu vara acestui an. Pe lângă faptul ca are deja binecunoscuta secție de Kickboxing și K1 în colaborare cu expertul în Jiu Jitsu Brazilian, domnul Cătălin Vlad, va mai deschide o noua secție dedicata acelor persoane care își doresc sa învețe „Grappling’ul-lupta la sol”.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) este cel mai recunoscut sport de contact și considerat cel mai eficient stil de luptă „la SOL”, stil de lupta pe care îl practica majoritatea campionilor din UFC.

 Condiții de înscriere : -conduita bună în societate, nerecunoscut cu fapte penale -apt clinic -adaptarea la o disciplina de fier.

„Îmi doresc sa deschid și aceasta secție deoarece într-o situație care necesita autoapărarea, exista posibilitatea ca lupta sa nu se termine în picioare, fiind la sol atât victima cât și agresorul, într-o astfel de situație fiind nevoie ca victima agresiunii sa știe cum sa reacționeze pentru a imobiliza agresorul. Acest sport se adresează celor care au împlinit vârsta de 7 ani, până la 100. Pentru mai multe detalii, accesați pagina clubului VIPER SPORT GĂEȘTI „, ne- a declarat Nicu Dragne.

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul