”RAZBOI” ÎN RINGUL PROMETHEUS DIN CLUJ. MARINESCU ȘI GURALIUC DE LA VIPER SPORT GĂEȘTI INTRĂ ÎN LUPTĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

”RAZBOI” ÎN RINGUL PROMETHEUS DIN CLUJ. MARINESCU ȘI GURALIUC DE LA VIPER SPORT GĂEȘTI INTRĂ ÎN LUPTĂ!

În această seară, începând cu orele 20:00, în direct pe DIGI SPORT și FIGHT BOX, Iulian Marinescu (Viper Sport Gaesti) își va disputa supremația categoriei -61 de kilograme împotriva lui Adin Panaite ,fiul și totodată sportivul pregătit de Alin Panaite fondatorul Respect Gym, un antrenor renumit care i-a pregătit pe Andrei Stoica, Benny, Ionuț Atodiresei și mulți alți luptători foarte cunoscuți. Se anunță un meci incendiar deoarece amândoi își doresc enorm să fie campionii categoriei de 61 kg.
În meciul cu numărul trei, la numai 17 ani, Robert Guraliuc va lupta la categoria de -70kg contra sportivului Sîrghi Andrei, un sportiv mai experimentat care vine după un sir de victorii.
„Ambii sportivi sunt bine pregătiți și sunt sigur că vor face niște meciuri foarte bune. Dacă pentru Robert victoria contează foarte mult pentru palmares, pentru Iulian e necesară o victorie pentru ca urmează o perioadă încărcată, vom avea meci pentru titlul și centura COLOSSEUM TOURNAMENT, titluri care sunt vacante. Va invităm în această seară sa ne urmăriți si sa ne țineți pumnii din fața micilor ecrane !”ne-a declarat antrenorul Nicu Dragne (VIPER SPORT GAESTI)


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă