in , ,

 Găeștiul a strălucit la Ziua Națională a Curățeniei – o comunitate unită pentru un oraș mai curat!

Astăzi, orașul Găești a fost scena unei mobilizări extraordinare cu ocazia Zilei Naționale a Curățeniei, când sute de elevi, profesori și părinți și-au unit forțele pentru a face orașul mai frumos. Într-o atmosferă de toamnă superbă, elevii de la Colegiul Național “Vladimir Streinu”, Liceul “Iordache Golescu”, Școala “Șerban Cioculescu”, Școala “Radu cel Mare” și Grădinița “Inocența” au participat la această acțiune de voluntariat, însoțiți de cadre didactice și părinți.

Primarul Grigore Gheorghe a transmis un mesaj de mulțumire tuturor participanților, exprimându-și recunoștința pentru implicarea lor. “Astăzi, am fost prezent, cu mare bucurie, la Ziua Națională a Curățeniei. Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a declarat edilul, subliniind entuziasmul cu care copiii au participat la această activitate.

Acțiunea nu doar că a contribuit la curățarea orașului, dar a fost și o lecție de responsabilitate civică pentru tinerii participanți, demonstrând că împreună putem face lucruri extraordinare pentru comunitatea noastră.

Felicitări tuturor celor implicați și sperăm ca astfel de inițiative să continue și să inspire cât mai mulți găeșteni să se implice în viața orașului!

Comments

Lasă un răspuns