in

George Simion, din nou în Dâmbovița: Președintele AUR, prezent la „Răvășitul Oilor” din Runcu

Președintele AUR și candidat la alegerile prezidențiale, George Simion, a fost prezent sâmbătă la sărbătoarea „Răvășitul Oilor” din comuna Runcu, județul Dâmbovița. Este al șaptelea an consecutiv în care Simion participă la acest eveniment, marcând astfel o nouă vizită în județ.

Simion a stat de vorbă cu localnicii și comercianții prezenți. Alături de liderul AUR, la eveniment au mai participat Ciprian Iacob, coordonatorul organizației AUR Dâmbovița și candidat la alegerile parlamentare, Valeriu Munteanu, vicepreședinte AUR, precum și găeșteanca Ana Maria Dragotă Zamfir.

Aceasta este a doua vizită a lui George Simion în județul Dâmbovița în decurs de o săptămână. Joi, președintele AUR a fost la Pucioasa, unde a purtat discuții cu localnicii.

Prezența frecventă a liderilor AUR în județ ridică întrebări cu privire la strategia electorală a partidului și la eventualii candidați propuși pentru alegerile parlamentare. Rămâne de văzut dacă listele AUR vor include și reprezentanți locali din Dâmbovița sau dacă interesul conducerii partidului pentru județ se va reflecta în mod concret în candidaturi.

Comments

Lasă un răspuns