in , ,

Elevii Liceului „Iordache Golescu” întâlnesc succesul: Antreprenori de Top împartasind secretele afacerilor lor

 

Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” a fost scena unui eveniment excepțional pe 11 aprilie, reunind elevi entuziaști și antreprenori de renume. În cadrul proiectului „Vreau să fiu Antreprenor”, inițiat de Dragoș Anastasiu în 2013, trei figuri marcante din lumea afacerilor românești: Felix Pătrășcanu – fondatorul FAN Courier și  jurat la „Imperiul Leilor”, Mihail Ungurenuș – director comercial RadicStar și Daniel Cîrstea – fost elev al Liceului „Iordache Golescu”, director comercial al RSBAURO- au venit să le vorbească elevilor despre parcursul lor impresionant în lumea antreprenorială.

Acești lideri de afaceri au împărtășit lecții valoroase despre începuturile modeste, provocările întâmpinate și succesul în afaceri, într-un dialog deschis și plin de învățăminte. Atmosfera a fost una vibrantă, cu elevi curioși și angajați activ în discuții, punând întrebări pertinente și explorând diverse aspecte ale antreprenoriatului. Aceasta întâlnire nu doar că a motivat tinerii să viseze la propriile afaceri, dar a subliniat și posibilitățile infinite pe care România le oferă pentru antreprenorii aspiranți.

Lili Ioana Dincă, directorul liceului, a exprimat mândria față de implicarea elevilor și succesul acestui eveniment, care nu doar că educa, dar și formează viitoarea generație de antreprenori ai României. Evenimentul a fost un adevărat catalizator pentru tineri, inspirându-i să ia inițiativa în construirea unui viitor prosper și plin de realizări.

Comments

Lasă un răspuns