in ,

Nu ratați ocazia de a sărbători Ziua Femeii într-un mod memorabil la Hanul Dragodana! DETALII ÎN ANUNȚ!

Hanul Dragodana, cunoscut pentru ospitalitatea sa excepțională și preparatele culinare de neuitat, invită doamnele și domnișoarele, alături de însoțitorii lor, să celebreze Ziua Femeii într-un mod cu totul special.

Vineri, 8 martie, de la ora 18:30, Hanul Dragodana se transformă în scena unei petreceri memorabile dedicată doamnelor, cu muzică live oferită de trupa The Singer Band din București.

Cu Radu, cunoscut sub numele de scenă “The Singer”, la voce și chitară, Dan Ciolacu la voce și clape, și Bogdan Roman încântându-vă cu saxofonul, seara promite să fie una plină de energie și bună dispoziție. Muzica exclusiv live va asigura un fond sonor perfect pentru o seară de neuitat.

Momentul culminant al serii va fi între orele 20:00 și 21:00, când invitatul special, îndrăgitul Constantin Enceanu, va urca pe scenă pentru a crea o atmosferă antrenantă și plină de veselie, celebrând astfel frumusețea și forța feminină.

Meniul serii este gândit să satisfacă toate gusturile: de la deliciosul păstrăv cu legume, la friptură de pui sau porc, cu cartofi și  și salată, și până la deserturile dulci, cum ar fi tortul și fructele proaspete. Pentru a completa experiența culinară, băuturile vor fi servite la discreție, incluzând whisky, lichior Sheridan, vin, apă, cafea și suc.

La prețul de 250 lei de persoană, toți cei prezenți sunt asigurați de o seară plină de distracție, muzică bună și mâncare excelentă.

Rezervările pot fi făcute apelând numărul de telefon 0723580035.

Comments

Lasă un răspuns