in ,

ACS Progresul Găești domină la Turneul Junior Cup

27-28 Ianuarie 2024

Echipele de fotbal ale ACS Progresul Găești, grupele de vârstă 2017 și 2016, au avut un weekend triumfător la turneul Junior Cup, desfășurat la baza Viitorul Argeș.

Performanța impresionantă a grupei 2017

Echipa născută în 2017 a avut un parcurs fără greșeală, câștigând toate cele șase meciuri. Cu un scor total de 38-6, fotbaliștii au arătat o formă remarcabilă, învingând echipe precum LPS Pitești (4-3), Viitorul Argeș (9-0 și 6-0), Juniorul (4-2), Real Bradu (5-0) și ACS Schumacher (10-1). Această performanță i-a adus grupului medalia de aur și titlul de campioni ai turneului.

Grupa 2016 demonstrează forță

Echipa 2016 a avut, de asemenea, un parcurs impresionant, ocupând primul loc în grupă după victorii categorice împotriva echipelor Lazio Celești (11-2), Champions Pitești (6-1) și FC Argeș 2 (7-2). Deși au suferit o înfrângere în semifinale în fața FC Argeș 1 (2-4), tinerii sportivi s-au ridicat admirabil, câștigând finala mică împotriva Viitorul Argeș cu scorul de 7-2 și asigurându-și astfel locul 3 pe podium.

Conducerea tehnică și perspectivele viitoare

Sub îndrumarea profesorilor Sorin Marin și Florin Antonie, echipele ACS Progresul Găești nu numai că au excelat la Junior Cup, dar participă activ și la Interliga organizată de AJF Dâmbovița, unde au obținut rezultate remarcabile.

Aceste performanțe subliniază potențialul și talentul micuților jucători de la ACS Progresul Găești și promit un viitor strălucit pentru fotbalul românesc la nivel de juniori.

Comments

Lasă un răspuns