in ,

S-A AFLAT TOTUL! Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală! CE A PUTUT SĂ FACĂ!

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Giurgiu a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a exercitat acte sexuale asupra unei minore. Potrivit surselor noastre, anchetatorii au luat aceste măsuri în cazul fetei în vârstă de 13 ani, din Vișina, dispărută de la domiciliu. Incidentele ar fi avut loc în municipiul București, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie. Dispariția copilei a fost anunțată prin sistemul RO ALERT, ea fiind găsită în foarte scurt timp.

”La data de 18 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Pe parcursul zilei de ieri, 17 ianuarie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.
Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul nopții de 15 spre 16 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului București, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore de 13 ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.
Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Comments

Lasă un răspuns