in ,

Școala “Radu cel Mare” din Găești a sărbătorit spiritul Crăciunului printr-un târg caritabil umanitar

Într-o atmosferă încărcată de magie și solidaritate, Școala “Radu cel Mare” din Găești a organizat astăzi un Târg de Crăciun cu scop umanitar, sub sloganul ,,Dăruind vei dobândi”. Evenimentul a reunit părinți, elevi și membri ai comunității locale, demonstrând puterea unității în sprijinirea cauzelor nobile.

Coordonat de o echipă entuziastă, inclusiv directorul Ștefan Șchiopu, directorul adjunct Ionela Dumitru Petre, profesorii coordonatori Daniela Simescu și Mădălina Petre, împreună cu Asociația Părinților, târgul a oferit o gamă largă de produse handmade, artă și delicii culinare. Fiecare colț al târgului a fost animat de o atmosferă feerică, evidențiind talentul și dedicația contribuitorilor.

Scopul umanitar al evenimentului a fost punctul central, cu fondurile strânse, mai exact 19.125 lei,  destinându-se sprijinului persoanelor nevoiașe din comunitatea școlii prin Hotărârea Comitetului de Părinți. Participanții au contribuit prin achiziția de produse și participarea la activități, aducând astfel bucurie celor aflați în dificultate.

Importanța comunității locale în susținerea acestui demers a fost evidentă, demonstrând că spiritul de colaborare poate aduce schimbări pozitive semnificative. Cadrele didactice și organizatorii sunt lăudate pentru eforturile lor remarcabile în crearea acestei experiențe unice.

Directorul Ștefan Șchiopu a subliniat: “Târgul de Crăciun nu a fost doar o celebrare a sărbătorilor, ci și o manifestare a generozității, împărtășirii și unității comunității noastre. Mulțumim tuturor celor implicați și le urăm sărbători fericite și un An Nou plin de prosperitate și iubire!”

Școala “Radu cel Mare” demonstrează astfel că spiritul Crăciunului trăiește prin acte de caritate și solidaritate, creând amintiri valoroase și sprijinind cauzele importante pentru comunitate.

Comments

Lasă un răspuns