in ,

Elena Stancu și-a pierdut telefonul în satul Greci, pe când se întorcea de la magazin. PETREȘTENI, AJUTAȚI-O SĂ ÎL GĂSEASCĂ!

Elena Stancu, o locuitoare a satului Greci, comuna Petrești, a raportat pierderea telefonului său mobil. Evenimentul nefericit a avut loc în această seară,  în timp ce se întorcea de la magazinul local, telefonul căzând, se pare, din buzunarul ei pe drum. Abia ajunsă acasă, Elena Stancu a realizat că telefonul lipsește.

Încercările de a suna propriul număr s-au dovedit zadarnice, deoarece telefonul era deja închis. Pierderea acestui dispozitiv nu este doar o inconveniență, ci și o problemă emoțională, deoarece conține amintiri prețioase ale familiei și toate numerele de telefon importante pentru Elena Stancu.

Ea face un apel către oricine ar putea găsi telefonul să îl returneze. Ca semn de gratitudine, oferă o recompensă pentru recuperarea dispozitivului. Persoanele care au informații sau au găsit telefonul sunt rugate să o contacteze pe Elena Stancu la numărul: 0767259122.

Facem apel la cititorii noștri  din comuna Petrești să dea dovadă de solidaritate și să ajute în orice mod posibil pentru a reda Elenei Stancu un obiect atât de valoros pentru ea.

 

Comments

Lasă un răspuns