in ,

Găeștenii sunt invitați să ia parte la un nou miracol, de Crăciun! TÂRGUL ”DIN SUFLET PENTRU SUFLET” AL ȘCOLII ”ȘERBAN CIOCULESCU”, DEDICAT UNUI COPIL A CĂRUI VIAȚĂ A ÎNSEMNAT DOAR SUFERINȚĂ!

Elevii Școlii ”Șerban Cioculescu” fac ultimele pregătiri pentru a împlini un nou vis de Crăciun, o casă pentru Dani. Sute de copii au lucrat la ornamente și bunătăți, care pot schimba definitiv un destin dramatic. Mâine, de la ora 14.00, pe terenul de sport al Școlii nr. 1 (lângă pasarelă), copiii își așteaptă vizitatorii, cu superbe standuri cu vânzare, dar și cu un spectacol de zile mari. Toți găeștenii sunt invitați să ia parte la un nou miracol, după ce anul trecut, la Târgul ”Din suflet pentru suflet”, s-a strâns o sumă record, peste 44.000 de lei.

În centrul evenimentului este un caz tulburător. Dani, astăzi adolescent, a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de 9 ani. Și-a pierdut piciorul stâng de la șold și a urmat tratamente agresive. Mama l-a părăsit, iar acum trăiește împreună cu tatăl și cele două surori într-o cameră de 10 mp, care stă să se prăbușească. Asociația comunitară G.Ă.E.Ș.T.I. a reușit să ridice o nouă construcție pentru această familie greu încercată, însă nu mai are resurse pentru a o finaliza. De aceea, prin efortul comun al elevilor, profesorilor și părinților, se va strânge suma necesară pentru acoperiș, iar Dani se poate muta în camera lui, de Crăciun.

Mobilizarea este absolut impresionantă, copiii fiind foarte motivați să ajute un alt copil.

”Invitația este deschisă pentru absolut toți cei care doresc să se bucure de acest eveniment, dar și să ajute un copil să-și împlinească cel mai mare vis. Suntem alături de Dani și sperăm să-i oferim acest dar. Târgul de Crăciun ”Din suflet pentru suflet” va debuta la ora 14.00, pe terenul de sport al Școlii nr. 1 (lângă pasarelă). Vă așteptăm alături de noi”, a precizat prof. Carmen Vișoiu, directorul Școlii ”Șerban Cioculescu” Găești.

Comments

Lasă un răspuns