in ,

Micuții maeștri ai balonului rotund de la ACS Progresul Găești și-au eclipsat rivalii în Turneul Fotbalului Juvenil de la Pitești

Timp de 3 zile, la Complexul Marcea Sport din Pitești, a avut loc un eveniment remarcabil în lumea fotbalului juvenil: un turneu intens și competitiv pentru grupa de vârstă 2016. Acesta a adunat unele dintre cele mai promițătoare echipe din țară, inclusiv F.C.S.B., FC Argeș, SCF Gică Popescu, ACS Tâmpa Brașov, și ACS Progresul Găești, demonstrând astfel talentul excepțional existent în rândul tinerilor fotbaliști români.

Echipa ACS Progresul Găești, sub îndrumarea profesorilor Sorin Marin și Florin Antonie, a avut o prestație impresionantă. În ciuda unei grupe dificile, micuții fotbaliști au arătat determinare și abilitate, începând cu o victorie convingătoare de 3-1 împotriva Athletic Slatina. Deși au suferit o înfrângere strânsă cu Viitorul Argeș, echipa și-a revenit spectaculos, câștigând meciurile următoare cu Tâmpa Brașov și Viitorul Arad. Astfel, cu 9 puncte și un golaveraj de +8, ACS Progresul Găești a câștigat grupa.

Aceste meciuri nu au fost doar o demonstrație de talent, ci și o dovadă a pasiunii și a intensității cu care acești copii de numai 7 ani se dedică fotbalului. Este al treilea turneu major la care participă în acest an, arătând o evoluție constantă și impresionantă. În plus, talentul lor nu a trecut neobservat, atrăgând interesul academiilor de fotbal renumite, cum ar fi Academia Hagi și FC Argeș.

Pregătiți meticulos de antrenorii Marin Ilie Sorin și Florin Antonie, mari iubitori ai sportului rege, micuții de la ACS Progresul Găești demonstrează că viitorul fotbalului românesc este luminos. Turneul de la Pitești nu a fost doar o competiție, ci și o celebrare a spiritului sportiv și a promisiunii tinerei generații de fotbaliști.

Comments

Lasă un răspuns