in ,

VIDEO! Sărbători cu gust autentic la Carmangeria ”La Lori„ din Găești. CARNE PROASPĂTĂ DE PORC ȘI DE VITĂ PENTRU TOATE BUZUNARELE!

(Imagini din Carmangeria găeșteană)

Sărbătorile de iarnă sunt pe cale să înceapă, iar Carmangeria ”La Lori” din Găești, amplasată perfect între Supermarketul Profi și Catedrala orașului, vă așteaptă cu o ofertă specială pentru această perioadă festivă.

Vă oferim carne de porc de cea mai înaltă calitate, născută și crescută în România, la un preț special. Alegeți din varietatea noastră largă: de la carcase întregi sau jumătăți  la prețul de 22,00 Lei/kg, până la bucăți individuale precum pulpe, cap de piept sau cotlete, organe sau slănină, toate tranșate după preferințele dumneavoastră. Fiecare bucată de carne este pregătită cu atenție pentru a vă garanta o experiență culinară de neuitat în zilele de sărbătoare.

Pentru a vă asigura că veți beneficia de cele mai proaspete și delicioase produse sau carcase, vă invităm să plasați comanda cu o zi înainte, contactându-ne la numărul 0765927321.

Pe lângă carnea de porc, Carmangeria ”La Lori” vă oferă și o selecție diversă de carne de vită și alte produse proaspete, toate pregătite după rețete tradiționale. Veniți și descoperiți aromele autentice care vor transforma masa de sărbătoare într-o experiență memorabilă.

Echipa ”La Lori” vă urează sărbători pline de bucurie și mese îmbelșugate!

 

Comments

Lasă un răspuns