in , ,

DE LA ORA 18.00: UN NOU SPECTACOL ÎN TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN PARCUL CENTRAL! Uite ce surprize ți-au pregătit formațiile Casei de Cultură!

Orașul Găești se pregătește să întâmpine sărbătoarea Crăciunului cu evenimente deosebite pentru toți locuitorii săi. Târgul de Crăciun din Parcul Central va fi gazda unui spectacol extraordinar, organizat de Casa de Cultură din Găești, astăzi, începând cu ora 18:00.
Evenimentul promite să fie o adevărată sărbătoare a spiritului de iarnă, aducând pe scenă talentatele formații ale Casei de Cultură din Găești. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure de un repertoriu variat, plin de muzică, dans și momente artistice care vor celebra magia sărbătorilor de iarnă.
„Acest spectacol este darul nostru pentru comunitate în această perioadă festivă,” au declarat organizatorii. „Este o ocazie perfectă pentru a aduce împreună familiile și prietenii și pentru a împărtăși bucuria și căldura sărbătorilor.”

În Târgul de Crăciun din Parcul Central este o atmosferă plină de farmec, cu decorațiuni luminoase, standuri cu produse tradiționale și multe alte surprize pentru vizitatori.
Cu voie bună vă așteaptă Ansamblul “Brâulețul “, dar și “Brâulețul Junior, senzaționalele soliste New Generation, dar și remarcabilele grupuri vocale “Joc” și “Stejarii”.
Nu ratați, în această seară, un nou show dedicat comunității locale.

 

 

Comments

Lasă un răspuns