in ,

GĂEȘTI: Evenimentele de Ziua Națională au adunat mii de oameni în stradă! UITE CUM AU SĂRBĂTORIT GĂEȘTENII!

Mii de oameni au sărbătorit, împreună, Ziua Națională la Găești. De 1 decembrie s-au inaugurat și iluminatul festiv, dar și prima ediție a Târgului de Crăciun.

Evenimentul a debutat cu omagiul adus eroilor neamului, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la Monument. La acest moment au participat primarul Grigore Gheorghe, președintele Consiliului Județean Corneliu Ștefan, vicepreședinții CJD Luciana Cristea și  primarul Târgoviștei, Cristi Stan, autorități locale și instituțiile de învățământ și partidele politice.

Ulterior, Parada cu torțe s-a desfășurat pe traseul Casa de Cultură – sens giratoriu – Parcul Central și a fost deschisă de o spectaculoasă fanfară.

Găeștenii au mers cu toții în parc, unde primarul Grigore Gheorghe a inaugurat, împreună cu copiii, iluminatul festiv. Mii de beculețe s-au aprins, spre bucuria tuturor, dezvăluind conceptul din acest an.

Apoi, publicul a avut parte de un spectacol minunat, oferit de formațiile Casei de Cultură din Găești.
Târgul de Crăciun, aflat la prima ediție, va ramane deschis până pe 23 decembrie. Oamenii au șansa să se aprovizioneze cu bunătăți specifice sezonului, intr-un cadru de poveste.

Trebuie spus că în această seară, de la ora 18.00, va avea loc spectacolul susținut de Clubul Copiilor, iar mâine seară, tot de la 18.00, îi puteți revedea pe talentatii artiști amatori ai Casei de Cultură, câștigători a numeroase premii în festivaluri naționale.
În fiecare weekend, în cadrul Târgului de Crăciun, vor avea loc concerte și surprize pentru publicul găeștean.

 

Comments

Lasă un răspuns