in ,

Nu mai stați pe gânduri! Mai aveți timp să vă rezervați locul pentru o noapte memorabilă de REVELION la Hanul Dragodana!

Pentru o noapte de neuitat, vă invităm să vă alăturați sărbătorii de Revelion la Hanul Dragodana! Avem plăcerea să vă oferim o experiență culinară de excepție, într-un cadru festiv și rafinat, perfect pentru a saluta noul an într-un stil unic.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de:

  1. Meniu Festiv Exclusiv: Sărbătoriți sfârșitul de an cu un festin culinar rafinat, de la aperitive selecte până la deserturi irezistibile, fiecare preparat fiind o capodoperă gastronomică.
  2. Ambianță Feerică și Muzică Deosebită: Vă vom încânta cu un decor special, luminile strălucitoare și muzica aleasă cu grijă, garantând o atmosferă magică și sofisticată. Vă așteaptă momente unice cu Taraful Victor Florea din București, solista Nina Venus și invitatul special, Mariana Ionescu Căpitănescu!

3.Toasturi Memorabile pentru Anul Nou: Ridicați paharul și sărbătoriți începutul Anului Nou cu cei dragi, într-un moment plin de bucurie și speranță.

  1. Surprize și Atenții Speciale: Vom avea surprize plăcute pentru oaspeții noștri, adăugând o notă de veselie și entuziasm petrecerii.

Nu mai stați pe gânduri! Mai aveți timp să vă rezervați locul pentru o noapte memorabilă.

Vă așteptăm să vă bucurați de o petrecere de Revelion de neuitat la Hanul Dragodana.

Prețul este de 350 lei/persoană. Pentru rezervări, sunați la 0723 580 035 și asigurați-vă un loc la această sărbătoare excepțională. Vă așteptăm cu drag!

Comments

Lasă un răspuns