in , ,

POLIȚIȘTII ȘI-AU LUAT TOBE ȘI VUVUZELE ȘI… Ce eveniment au putut să organizeze! ”AM FOST CA ÎNTR-O FAMILIE!”

Polițiștii nu doar aleargă după infractori, ci organizează și evenimente care să-i apropie și să le consolideze relațiile pe plan personal. În perioada 13 – 28 noiembrie, la nivelul IPJ Dâmbovița a avut loc o competiție sportiv-recreativă de minifotbal, la care au participat oamenii legii. Campionatul a fost organizat de șeful Serviciului Pregătire Profesională Dâmbovița, inspector Ungureanu Alexandru, la inițiativa inspectorului șef Viorel Polexe, mare iubitor de fotbal.

Finala competiției s-a bucurat de prezența micuțelor majorete de la Palatul Copiilor din Târgoviște, dar și de interpretarea magistrală a solistei Cristina Toma. S-au înfruntat, în actul final, echipa Secției 1 Poliție Rurală Târgoviște și echipa IPJ, formată din băieții de la SAS și Criminalistică. La loviturile de departajare, a câștigat Târgoviștea. Ceea ce este însă cu adevărat important este atmosfera care s-a creat în cadrul evenimentului: ”Colegii noștri au făcut galerie, cu tobe și vuvuzele.

A fost ceva rar la acest nivel, am fost ca într-o familie”, ne-a relatat unul dintre participanți.
Pe locul al III-lea la minifotfal s-a clasat echipa Poliției Orașului Găești, iar pe locul al patrulea – Sectia 3 Poliție Rurala Butimanu.
Tot din tribune, polițiștii-fotbaliști au fost susținuți de inspectorul șef Viorel Polexe, adjunctul Denis Pârvu, dar și de primarul comunei Aninoasa, Nicolae Vlăduț.

Comments

Lasă un răspuns