in ,

Găeștiul, survolat de elicoptere militare! CE ACȚIUNE A AVUT, DE FAPT, LOC ÎN ORAȘ!

Astăzi, 24.11.2023, la C. N. “Vladimir Streinu” Gaesti, s-a desfășurat activitatea privind promovarea ofertei educaționale pentru învățământul militar: liceal, postliceal și universitar, în cadrul căreia au participat elevii Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, clasele a XI-a și a XII-a, respectiv clasele a VII-a și a VIII-a, alături de elevi ai Liceelor Dr. C. Angelescu si “Iordache Golescu”, Găești.

Activitatea a urmărit promovarea programelor de formare/instruire/ recrutare a resursei umane din unitățile de învățământ prezente, un capital educational competent și pregătit pentru integrarea cu succes în mediul social tot mai concurențial. Activitatea, de înaltă ținută profesională, a oferit informații, care au trezit curiozitatea și interesul participantilor cu privire la oferta educațională a învățământului militar, pentru anul 2024-2025, activitate presărată cu scurt metraje despre activitatea forțelor aeriene și terestre, echipamentele și aparatele de zbor din cadrul acestora.

De asemenea, au avut loc intervenții ale reprezentanților învățământului universitar militar din cadrul Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” – Braşov, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc, județul Buzău, reprezentanti ai Comandamentului de Stat Major al Forțelor Aeriene, doamna căpitan Andrei Monica, locotenent Denis Dobre, locotenent Voica Gabriel de la Baza 90 Transport Aerian – Comandor aviator „Gheorghe Bănciulescu” și doi foști elevi ai Colegiului Național „Vladimir Streinu Găești: Radu Alexandru și Dragomir Cosmin.

Activitatea s-a încheiat cu un survol cu aeronave de la Baza 90 Transport Aerian.
Întreaga activitatea a fost organizată și coordonată de personalul biroului de informare și recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Dâmbovița, reprezentat de domnul Plutonier Adjutant Principal, Stana Cristian și conducerea C.N. Vladimir Streinu Găești, director prof. Iuliana Nicoleta IONIȚĂ și director adjunct, prof. Nicoleta Aura ALECSANDRESCU, alături de cadre didactice și personalul didactic auxiliar din cadrul colegiului.

Comments

Lasă un răspuns