in ,

ELENA A GĂSIT O SUMĂ MARE DE BANI, ÎN GĂEȘTI! Ce a putut să facă imediat după aceea!

Doamna Elena Sanda, din Găești, a dat ieri exemplu de civism și onestitate. În jurul orei 12.00, pe 22 noiembrie, în apropierea Monumentului Eroilor, în zona magazinelor Plafar și CAR Învățământ, doamna Elena Sanda a descoperit o sumă importantă de bani. Contrar tentației de a-și însuși banii, doamna Sanda a ales calea corectitudinii și s-a îndreptat imediat către Poliție pentru a preda suma găsită. Gestul său reprezintă un exemplu de moralitate și responsabilitate civică, subliniind importanța valorilor etice în comunitate.

Doamna Elena  Sanda speră ca proprietarul banilor să se prezinte la autorități pentru a-și recupera suma pierdută. Acest incident subliniază faptul că, într-o lume adesea dominată de știri negative, există încă persoane care pun integritatea și binele comunității mai presus de interese personale.

“Am crezut că nu văd bine. Mi-am zis că nu pot să iau banii ăștia, că sigur sunt ai cuiva care are nevoie de ei. Poate sunt economiile cuiva, poate sunt pentru o operație, nu știu. M-am gândit că dacă aș fi eu în situația celui care i-a pierdut, aș vrea să îi primesc înapoi”, a declarat Elena pentru ziarul nostru.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a identifica persoana care a pierdut banii verificând și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Elena spune că se simte bine cu conștiința ei. Ea speră ca banii să ajungă la adevăratul lor proprietar și îi îndeamnă pe ceilalți să facă la fel dacă se află în situații similare.
“Nu am făcut nimic extraordinar, am făcut doar ce era corect. Banii nu aduc fericirea, ci liniștea sufletească. Sper că cel care i-a pierdut să îi găsească și să îi folosească pentru un scop bun”, a mai spus Elena.

Comments

Lasă un răspuns