in ,

UN NOU CONCEPT DE SPECTACOL: HEARTBEAT, MUSICAL-UL 100% ROMÂNESC CARE SPUNE ȘI POVESTEA TA! Detalii despre eveniment și bilete, aici!

”Pe 10 Noiembrie, de la ora 19.00, vă așteptăm la un musical puternic, 100% românesc. Un spectacol care își dorește să devină o parte dintr-o viitoare istorie a musicalului românesc. În HeartBeat este vorba despre fiecare dintre noi, despre alegerile noastre conștiente sau mai puțin conștiente și cât de puțin înțelegem ce pot determina ele. Venind să vedeți HeartBeat, împușcați doi iepuri:): Vă veți bucura să fiți alături de noi și, implicit veți pune umărul la susținerea teatrului independent. Vă mulțumim pentru încredere și aprecieri!”

https://www.bilet.ro/eveniment/heartbeat-the-musical-10307

O producție: Acting Dream Theater în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

,,HeartBeat – the Musical” este un musical românesc autentic care tratează o poveste universal valabilă despre iubire și are în centrul său un scenariu tragicomic scris de regizorul și compozitorul Eduard Petru Jighirgiu. Povestea spectacolului se concentrează în jurul a doi tineri îndrăgostiți, provenind din medii diferite. Din această poveste de iubire a celor doi protagoniști se vor naște situații realmente comice dar și extrem de emoționante. Situații care îl vor face pe spectator să privească adânc în propria ființă și poate, de ce nu, să-i schimbe percepția asupra vieții și a propriilor valori.

“HeartBeat – the Musical” este un musical cântat 100% , fără părți de text vorbite. Muzica este atent compusă, potențând fiecare tablou al poveștii și se adresează tuturor consumatorilor de teatru musical cu vârste cuprinse între 14 și 100 de ani.

Distributia: Maria Gherghiceanu, Radu Ștefan Bănică, Adriana Drăguț Jighirgiu, Ionuț Burlan, Alexandra Crăescu, Georgiana Mototolea, Andrei Tomescu, Daria Crișan, Darisian Stefan Luncanu, Robert Ciupitu, Alma Nicole Boiangiu, Victor Ion, Maria Codorean, David Petru Jighirgiu, Eduard Petru Jighirgiu

Comments

Lasă un răspuns