in ,

Alexandru Iorga a fost ales președinte PSD Găești pentru următorii 4 ani! “ESTE NECESARĂ O REGÂNDIRE STRATEGICĂ A TUTUROR DOMENIILOR DE ACTIVITATE!”

Alexandru Iorga este președinte cu drepturi depline al PSD Găești, după ce a fost ales cu unanimitate de voturi în cadrul Conferinței Extraordinare a partidului la nivel local, unde au participat peste 300 de persoane.

“Astăzi, în cadrul Conferinței Extraordinare, am fost ales cu unanimitate de voturi, Presedinte al Organizației PSD Găești pentru următorii patru ani.
Îi mulțumesc domnului Corneliu Ștefan cât și echipei PSD Dâmbovița, pentru încredere!
De asemenea, le mulțumesc colegilor mei din #PSD Găești pentru votul de astăzi, fără munca alături de ei, această zi nu ar fi existat!

Sunt pe deplin conștient că avem foarte multe de făcut și sunt hotărât să muncesc eficient ca să schimb viața găeștenilor prin proiecte mari și serioase.
Anul viitor va fi un an de referință pentru oraș, an în care lucrurile se vor schimba în bine, exact așa cum merităm fiecare dintre noi.

Orașul nostru are nevoie de investiții în aproape toate sectoarele de activitate. Are nevoie de servicii medicale bine organizate, de învățământ modern și adaptat nevoilor economice, de infrastructură de bună calitate și de spații destinate agrementului, sportului și petrecerii timpului liber. Practic, este necesară o regândire strategică a tuturor domeniilor de activitate.
Din discuțiile pe care le-am organizat cu gaestenii, nu am putut să nu remarc profunda nemulțumire față de modul în care este astăzi condus orașul.
Găeștenii au nevoie de o echipă puternică și hotărâtă, iar eu va invit pe fiecare dintre dumneavoastră alături de mine. Vom face lucrurile diferit, le vom face cu bună credință și pentru oameni “, este mesajul lui Alexandru Iorga.

Comments

Lasă un răspuns