in ,

GĂEȘTI: Strigătul disperat al unei mame: “AJUTAȚI-MĂ  SĂ-MI FAC COPILUL SĂNĂTOS”!

Găeșteanca Alis este o mamă singură, iar viața nu a fost deloc ușoară pentru ea. De la vârsta de 3 ani, a fost infestată cu HIV, dar a luptat întotdeauna să-și croiască un viitor normal. Acum 4 ani, l-a adus pe lume pe Rayan, în Olanda, în încercarea de a naște într-un sistem medical modern, care să-i asigure copilului cele mai bune șanse. Timp de doi ani și jumătate, băiețelul a evoluat normal, însă ceva s-a întâmplat, iar Alis a început să observe modificări ale comportamentului său.

“Rayan a fost diagnosticat cu autism,  tulburare hiperkinetică și comportament opoziționist. Având în vedere vârsta lui, avem nevoie de terapie comportamentală aba, la un nivel intens, fizioterapie,  logopedie și terapie senzorială. Costurile sunt imense”, ne-a povestit tânăra găeșteancă.

Alis îl crește singură pe Rayan, acasă, la Găești,  după ce s-a despărțit de tatăl acestuia, un cetățean egiptean. Ea și copilul trăiesc din pensia ei de boală, iar în acest moment au mare nevoie de ajutor din partea noastră.

“Lupt ca băiețelul meu să fie bine. Am locuit în Olanda ca să-l nasc sănătos. Din fericire, nu are HIV, însă are autism. E un copil minunat, este tot universul meu. Suferă de un sindrom care ne-a schimbat total traiectoria vieții. Am scris tuturor televiziunilor, nimeni nu mi-a răspuns. Tratamentul se ridică la 2000 de euro lunar și suntem pe lista de așteptare la doamna Monica Mănăstirea, coordonator bcba. Acest tratament îl poate ajuta”, ne-a mărturisit Alis.

Singură, disperată, dar nu deznădăjduită, tânăra găeșteancă își pune toate speranțele în bunătatea oamenilor. Cei care doresc să o ajute să-i ofere lui Rayan un viitor normal pot face donații în contul RO87 RZBR 0000 0600 1751 1595 deschis pe numele Alis Haridy Nasr.

Comments

Lasă un răspuns