in ,

UN CUNOSCUT PROFESOR GĂEȘTEAN A FOST ACCIDENTAT! Șoferul vinovat a părăsit locul evenimentului!

Un foarte cunoscut profesor găeștean de matematică, în vârstă de 79 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla pe bicicletă, pe DN72. Șoferul, care ulterior a fost identificat de polițiști, a părăsit locul accidentului. Profesorul are mâna ruptă și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, potrivit unor apropiați ai acestuia.
“La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în Găești.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un biciclist, de 79 de ani, din localitate, în timp ce s-ar fi deplasat pe o bicicletă pe drumul național 72, din direcția Găești către Târgoviște, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism care ar fi fost condus de un bărbat de 56 de ani, din Gheboieni.
După producerea accidentului rutier, conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii evenimentului, ulterior, fiind identificat de către polițiști în localitatea de domiciliu.
În urma impactului, biciclistul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comments

Lasă un răspuns