in ,

EVENIMENT IMPORTANT, ÎN WEEK-END, LA GĂEȘTI! Sărbătoarea Toamnei, în Parcul Central! BUCURAȚI-VĂ DE PRODUSE AUTENTICE ȘI DE SPECTACOLE DE CALITATE!

Sâmbătă și duminică, găeștenii sunt invitați la Sărbătoarea Toamnei. Producătorii locali vor realiza o expoziție de bunătăți cu vânzare, iar artiștii Clubului Copiilor și Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” vor susține spectacole.

Nu vor lipsi legume proaspete, fructe, miere, zacuscă și murături de casă, gemuri și dulcețuri făcute ca în bucătăria bunicii, mezeluri tradiționale și brânzeturi, must și băuturi. De asemenea, găeștenii se pot delecta cu grătar și proțap, dar și cu dulciuri de casă. Nu vor lipsi nici meșteșugarii tradiționali, cu produsele lor unice, dar vă veți putea achiziționa și ii sau bijuterii handmade.

Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15.00, pe scena din Parcul Central îi puteți admira pe talentații elevi ai Clubului Copiilor, iar duminică, de la ora 15.00, va avea loc un spectacol susținut de formațiile Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”, proaspăt laureate la mai multe festivaluri naționale.

Totodată, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 13.00, Biblioteca ”Aurel Iordache” organizează programul de lectură ”Povești de toamnă”.

”În zilele de 7-8 Octombrie 2023, organizăm în Parcul Central, Sărbătoarea Toamnei. Promovăm producătorii și meșteșugarii tradiționali. Vă așteptăm cu drag!”, a precizat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Comments

Lasă un răspuns