in

PROIECT SOCIAL INTERJUDEȚEAN LA COLEGIUL NAȚIONAL ”VLADIMIR STREINU”! Uite ce standuri au organizat elevii!

Pe 26 septembrie 2023, s-a desfășurat la Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești ediția a XII-a a Proiectului educațional “Târgul Primăverii”, proiect social interjudețean, înscris în CAERI 2023, Anexa 3 la OME nr. 3612/31.01.2023, domeniul Educație civică, voluntariat, proiecte caritabile, poziția 733.

Proiectul Târgul Primăverii a fost conceput cu scopul de a-i aduce pe elevi la un loc, de a le arăta faptul că școala nu înseamnă numai teme, lecţii și teste, de a le pune în valoare calităţile antreprenoriale și manageriale, de a-i implica cu responsabilitate în rezolvarea problemelor semenilor.

Prin acest proiect se dorește dezvoltarea creativităţii elevilor, a unor abilităţi artistice și sportive, de gândire logică și, nu în ultimul rând dezvoltarea sentimentului că lucrul în echipă este frumos și implică atât responsabilitate cât și satisfacţii multiple.

Activitatea principală pentru elevi este cea de antreprenoriat respectiv valorificarea unor obiecte/bunuri în vederea obținerii unor fonduri pe care mai apoi să le multiplicăm sau să le utilizăm în vederea sprijinirii unor semeni care se află în dificultate.

Sub deviza “Şi eu merit să fiu informat!”, în cadrul proiectului au fost susținute diverse activități de către partenerii noștri:

Clubul Copiilor Găeşti, Casa de Cultură “Dumitru Stanciu” Găești, Detașamentul de Pompieri Găești, Poliţia Orașului Găești, Penitenciarul Găești, Protoieria Găești, Baroul Dâmbovița, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa,

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie POLITEHNICA Bucureşti – Centrul Universitar Piteşti – Departamentul Limbă, Literatură, Istorie și Arte.

Standurile Târgului:

  • L’âme des fleurs !
  • Târg de carte veche
  • Tombola Târgului
  • Produsele partenerilor
  • Asociaţia BAKERY SCHOOL – Şcoala de Brutărie România în parteneriat cu Lic. Tehn. “MARIN GRIGORE NĂSTASE”, Tărtăşeşti.

 

Mulțumim Primăriei Orașului Găești și Asociației de Părinți “Vladimir Streinu Junior 13” pentru sprijinul acordat.

 

Echipa de proiect

Comments

Lasă un răspuns