in ,

DUMINICĂ, 1 OCTOMBRIE,  VA AVEA LOC LA GĂEȘTI INTERLIGA NAȚIONALĂ DE FOTBAL 2023 – 2024- U7. Găeșteanul Andrei Bucur, portarul echipei FC Argeș, va da lovitura de începere

Andrei Bucur, crescut la ACS PROGRESUL GAESTI este titular de 4 meciuri la FC Argeș ! In 4 meciuri a luat un singur gol!

”Un puști modest, care a muncit pe brânci să ajungă la acest nivel, un copil deosebit de ascultător care a dus o viață sportivă  tenace. De mic a fost deosebit de disciplinat, deosebit de corect cu el însuși și a ajuns să facă mare performanță. Andrei Bucur este un exemplu pentru absolut toți copiii orașului nostru și nu numai. Mereu a avut toată susținerea din partea părinților pentru a face mare performanță. De patru etape, Andrei apără poarta echipei FC Argeș ca titular și în patru meciuri (trei în campionat și unul în Cupa României) nu a primit decât un singur gol. Cu el ca titular,  FC Argeș are două victorii consecutive. Andrei a cochetat și cu echipa națională U19 și a mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamț, unde a avut ca antrenor tot un profesor de matematică, Puștai.

A fost descoperit de ACS Progresul și a apărat la ACS Progresul Găești, fiind în grupa 2002-2003, după care a fost transferat la Concordia Chiajna, unde a avut ca antrenori pe frații Karamyan. Apoi a fost transferat la CSA Nucet, după care la FC Argeș. FC Argeș l-a dat împrumut la Ceahlăul Piatra Neamț după care s-a reîntors la FC Argeș.

Andrei Bucur a fost și va rămâne portarul echipei ACS Progresul Găești cu care eu am pătruns ca antrenor în lumea fotbalului de mare performanță. Grupa 2002-2003, în care Andrei Bucur a apărat ca portar, a fost prima mea grupă.

Duminică, 1 octombrie, se organizează pentru prima oară în Dâmbovița INTERLIGA NAȚIONALĂ DE FOTBAL 2023 – 2024 U7 (n.2017), U8 (n.2016), U9 (n.2015) și U10 (n.2014), iar ACS Progresul Găești are onoarea de a organiza primul turneu. 10 echipe din Dambovita vin la Gaesti se joaca simultan pe 4 terenuri. Vor fi 450 de copii!  Andrei Bucur a promis că va veni să dea lovitura de începere a primului meci”, a declarat pentru Cronica de Găești profesorul Marin Ilie Sorin.

Comments

Lasă un răspuns