in ,

LAURENȚIU ILIE DIN NOU PE PODIUM- MULTIPLU MEDALIAT LA  PRO NUTRITION GRAND PRIX 2023! Află aici ce eforturi a făcut!

In perioada 9-10 septembrie s-a disputat concursul international de culturism si fitness Pro Nutrition Grand Prix editia a XV a, unde au fost prezenti un numar foarte mare de sportivi, atat romanii, cat si străini.

”Am reusit in 12 saptamani imposibilul, am slăbit 25 de kg in condițiile in care pregatirea a fost una foarte chinuitoare si drastica in care am sacrificat absolut tot!

Am avut o dieta care m-a epuizat atat fizic, cat si psihic . Am avut 3 mese zilnic doar din peste si avocado ajungand intr-o stare de catabolism, pentru a reusi sa fac categoria de 70 kg avand in pregatire 95kg.

Va spun sincer, este greu, cumplit sa faci efectiv foamea, sa nu poti avea somn, sa fi pe zi ce trece zombi ajungand la halucinatii, nu este pentru oricine, dar daca iti doresti, o poti face!

Am reusit sa castig categoriile si titlul de campion overall sau mai bine spus campion absolut peste toate categoriile de bb clasic culturism in contextul in care am avut langa mine pe scena campioni si sportivi cu nume grele in acest sport.

Sunt singurul sportiv care participa si castiga 3 trofee consecutiv plus cate 2 medalii fiind declarat din nou sportivul concursului.

Pregatirea a fost una foarte costisitoare, suplimentele, mancarea si tot ce tine de o medicamentatie bine pusa la punct, se ridica la costuri enorme, suportate de doar de mine doarece nu am un sponsor și nici alt ajutor financiar.

VREAU SĂ SUBLINIEZ CĂ AM PUS PE HARTA EUROPEI ATÂT LOCALITATEA NATALĂ,  VALEA MARE, CÂT ȘI ORAȘUL GĂEȘTI.

Sunt un tata si un sportiv mandru ca am reusit sa fac ceva in acest sport.  Vor urma inca 2 competitii grele si sper sa vin acasa din nou invingator. De la un smplu hobby am ajuns la cel mai inalt nivel si sunt recunoscut national ,cat si international .

Pentru toti oamenii care vor sa apeleze la mine oricand cu drag ma pot gasi la sala din oras Galaxyfitgym unde imi desfasor activitatea de antrenor personal cat in mediul online unde fac pregatire cu toti din mediul virtual!”,  a subliniat Laurențiu Ilie.

Comments

Lasă un răspuns