in , ,

La șuetă, la o cofetărie cochetă: lansarea cărții “De la cultura populară la fake news – Demoni și troli, în lumea contemporană”

Diana Scarlat și Cati Sandu vă invită la o lansare de carte altfel, vineri, 22 septembrie, ora 16.30. Pentru că lumea e deja altfel decât o știam până acum 4 ani, cartea este despre ceea ce a făcut lumea să devină altfel.

Este teza de doctorat a Dianei Scarlat, despre fenomenul fake news, dezinformare, intoxicare și Psyops, cu multe explicații tehnice și secrete din interiorul meseriei de jurnalist, cu 30 de ani în presa scrisă, dar și din perspectiva analistului, a antropologului cultural, a sociologului, a specialistului in comunicare, PR și publicitate, cu expertiză în toate aceste domenii, timp de peste 20 de ani.

“Pentru cei care vor să afle cum și de ce se recurge uneori la manipulare, sunt dispusă să dau din casă. Cu ocazia lansării cărții mele, voi explica pe înțelesul tuturor cum se face manipularea în presă și pe rețelele de socializare, pentru că sunt foarte mulți cei care nu înțeleg de ce se enervează în fiecare zi cu diverse persoane care parcă vor neapărat să agite spiritele. Unele lucruri sunt exact ceea ce par, iar acele persoane sunt, de cele mai multe ori, troli, rolul lor fiind să enerveze pe toată lumea și să bulverseze.

Explicațiile le voi da la o șuetă în cofetăria cochetă “Lumea Dulciurilor”, pentru că adevărul vine mai bine cu o prăjitură”, a declarat Diana Scarlat, autoarea cărții, pentru Cronica de Găești.

Comments

Lasă un răspuns