in ,

UN GĂEȘTEAN ÎN VÂRSTĂ DE 29 DE ANI , BĂGAT LA ”BECI” PENTRU CĂ ȘI-A AGRESAT FOSTA PRIETENĂ, 0 MINORĂ DE 14 ANI!

”Bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținut pentru 24 de ore

La data de 31 august a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, față de un bărbat de 29 de ani, din Găești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind bănuit că, la data de 15 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat în comuna Petrești, și-ar fi agresat fizic fosta prietenă, o minoră de 14 ani.

Astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive și a primit 60 de zile- control judiciar.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

62 voturi
Upvote Downvote