in

IADUL S-A DEZLĂNȚUIT ÎN DÂMBOVIȚA, LA CREVEDIA! Explozii devastatoare la o stație GPL, cu număr record de răniți!

Forțele de intervenție sunt în alertă și au activat Planul Roșu de Intervenție, după ce o stație de alimentare cu gaz petrolier lichefiat a explodat. Au fost înregistrate, practic, două explozii extrem de violente. Potrivit ultimelor informații, este vorba despre 33 de răniți, printre care și 26 de pompieri.

”La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la o stație de alimentare cu gaz petrolier lichefiat, din localitatea Crevedia, a avut loc o explozie.  Traficul este blocat pe drumul național 1A. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.”, au comunicat polițiștii.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate,  la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. ISU Dâmbovița a transmis 1 mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-alert.

La fața locului a fost alocată și autospeciala transport roboți.

Totodată, pentru protecția populației s-a luat măsura preventivă de evacuare, pe o rază de 300m.”, au precizat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Comments

Lasă un răspuns