in ,

Duminică, la ora 17.00 se dă startul! CEA DE-A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI ”DRAGODANA ÎN MIȘCARE”! Află aici ce sate intră în competiție!

Iubitorii de sport în aer liber sunt invitați mâine, de la ora 17.00, la cea de-a doua ediție a evenimentului ”Dragodana în mișcare”, organizat de primăria din localitate. Competiția pe biciclete, care se vrea în primul rând o ocazie de socializare și de petrecere a timpului liber într-un mod de calitate, se va desfășura pe traseul Primăria Dragodana – Monumentul din satul Burduca.

”Vă anunțăm că duminică, 20 august, va avea loc cea de-a doua etapă a concursului de biciclete ”Dragodana în mișcare”, aceasta fiind dedicată iubitorilor de mișcare în aer liber din satele Dragodana, Străoști, Cuparu și Burduca.

Vremea se anunță bună – sperăm să nu se ”răzgândească” între timp – așa că ne scoatem bicicletele la plimbare. Evenimentul este o ocazie numai bună să facem sport și să ne întâlnim cu prietenii, într-un cadru plăcut și relaxant!

Startul va fi la ora 17.00, în curtea Primăriei Dragodana și vom pedala împreună până la Monumentul din satul Burduca.

Atenție Minorii trebuie să aibă Acordul Parental completat și semnat de un părinte sau de un tutore. Puteți și descărca Acordul respectiv pe grupul de Facebook Gheorghe Sandu – Primarul comunei Dragodana. Dacă minorii vor veni la concurs însoțiți de un părinte sau tutore, Acordul Parental poate fi completat și semnat la fața locului. Toți participanții vor fi premiați”, a dat amănunte primarul Gheorghe Sandu.

Comments

Lasă un răspuns