in , ,

LA CEL MAI ÎNALT NIVEL! Cum a arătat prima seară a Festivalului International de Nai “Gheorghe Zamfir”! URMEAZĂ DOUĂ ZILE MAGICE!

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, dar și personalități culturale și politice naționale, județene și locale au venit la Găești aseară, la deschiderea Festivalului Internațional de Nai Gheorghe Zamfir. Într-o atmosferă caldă, în incinta Centrului Cultural care poartă numele maestrului, seara a purtat amprenta personalității celui mai cunoscut și apreciat găeștean din toate timpurile. S-au rostit discursuri și s-a ascultat muzică de calitate, în avanpremiera celor două zile magice de concerte, la Găești.
Astăzi, de la ora 19.00, va avea loc, în Parcul Central, seara Pop-Simfonic, iar mâine, de la aceeași oră, Regalul Folcloric. Artiști uriași, naționali și internaționali, vor concerta pentru publicul din oraș, și nu numai. Intrarea este liberă.
“Ne-au onorat cu prezența #Ministrul Culturii, doamna Raluca Turcan, #Senatorul Virgil Guran, #Deputatul Radu Popa, #Secretarul de Stat Sorin Ion, #Președintele Consiliului Județean Corneliu Ștefan, #Vicepreședintele Consiliului Județean, doamna Luciana Cristea, #Subprefectul Adrian Chițescu si #Directorul Operei Naționale Daniel Jinga.

Tuturor le mulțumesc pentru participare.
Sâmbătă si duminică începând cu orele 19 vă aștept în Parcul Central pentru două spectacole de excepție alături de Maestrul Gheorghe Zamfir si invitații săi.”, a precizat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Comments

Lasă un răspuns