in ,

„Dragodana în mișcare”, concursul care îndeamnă localnicii să trăiască sănătos! 30 IULIE ȘI 6 AUGUST SUNT ZILELE DE COMPETIȚIE!

Cetățenii din Dragodana sunt invitați la cea de-a doua ediție a ediție a unei competiții de biciclete, menită să stimuleze un stil de viață sănătos. „Dragodana în mișcare” va avea loc pe 30 iulie și 6 august și se adresează atât copiilor, cât și adulților din întreaga comună.
„Acțiunea „Dragodana în mișcare” nu este o competiție sportivă în sine, este mai mult un îndemn la mișcare în aer liber. Aceasta este a doua ediție și este structurată în două etape: cea de duminică, 30 iulie, este dedicată copiilor și adulților din Picior de Munte, Boboci, Pădureni, cu plecare de pe stadionul din satul Picior de Munte, iar cea din data de 6 august se adresează celor din satele Dragodana, Străoști, Burduca, Cuparu, cu plecare din curtea primariei. În ambele zile, startul se dă la ora 17.00. Voi posta și hărțile traseelor. Toți participanții vor primi câte un mic premiu”, a precizat – pentru Cronica de Găești – primarul Gheorghe Sandu, organizatorul evenimentului.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

70 voturi
Upvote Downvote