in ,

Alexandru Iorga a început oficial lupta pentru funcția de primar la Găești! CE SEMNAL AU PUTUT SĂ DEA LIDERII PSD LA CONFERINȚA DE PRESĂ DIN ORAȘ!

“Iorga are susținerea noastră necondiționată”, “Este începutul unui nou drum, care va avea că destinație o administrație PSD la Găești “, “Facem un transfer de bună guvernare aici, la Găești “, “Știm pe ce ne bazăm și știm ce vrem să facem la Găești. Vrem să creăm  un pol de dezvoltare “. Acestea sunt principalele mesaje pe care liderii PSD Dâmbovița, respectiv președintele Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei Cristian Stan, senatorul Titus Corlățean, dar și candidatul Alexandru Iorga și președintele PSD Găești, Fănuț Costea, le-au transmis de la pupitrul unei conferințe de presă organizate în orașul nostru, la care au mai participat secretarul de stat Ionuț Săvoiu, deputatul Carmen Holban, vicepreședintele CJD Luciana Cristea, consilierul județean Georgeta Dincă. Practic, s-a declarat deschisă lupta pentru funcția de primar al Gaeștiului, iar pentru prima dată în ultimii ani, social-democrații par a ascuți lupta politică pentru oraș.

Săptămâna trecută, Alexandru Iorga și-a asumat, oficial, candidatura pentru funcția de primar al orașului, din partea PSD. Astăzi, a vorbit pentru prima dată despre motivația pe care o are, dar și despre planurile pentru perioada următoare:

“Numele meu este Alexandru Iorga. Sunt căsătorit, am doi copii. Unul este student la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, altul este elev în clasa a X-a în cadrul Colegiului Național “Vladimir Streinu”. Soția mea este profesor la Școala Generală “Șerban Cioculescu”. Sunt absolvent al aceluiași Colegiu “Vladimir Streinu”, licențiat în Drept, master în Management, mai multe cursuri universitare și postuniversitare, dar și absolvent al Colegiului Național de Afaceri Interne. Locuiesc și lucrez de peste 25 de ani în Găești și cunosc foarte bine tot ceea ce ține de acest oraș cu oameni minunați. Dacă mă întrebați de ce m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar, vă spun că orașul stă pe loc cu această conducere PNL, în acest moment. Sunt orașe precum Târgoviște sau Pucioasa, lângă noi, care se dezvoltă cu o conducere PSD și noi rămânem pe loc. Am ales să fac parte din echipa PSD, a fost o opțiune bazată pe rezultatele organizației PSD din județ, condusă de Corneliu Ștefan, care a dezvoltat lucruri frumoase într-un timp foarte scurt. Am planuri sustenabile pentru dezvoltarea acestui oraș. Am planuri în domeniul sănătății, al învățământului, planuri pentru tineri, pentru seniori, planuri pentru mediu, pentru un management al traficului. Sunt foarte multe aspecte, pe care le vom detalia în întâlnirile următoare. (…)

Cea mai acută problemă a orașului nostru este traficul rutier. In cei 16 ani de când dl primar lucrează la primărie, din care ultimii  7 a fost primar, nu a fost în măsură să identifice o soluție pentru fluidizarea acestui trafic, pentru decongestionarea lui. Consider că soluția este acel drum ocolitor, centura, inițiativă venită din partea Partidului Social Democrat, respectiv de la dl Corneliu Ștefan. Ca o comparație între două orașe cu o populație asemănătoare, respectiv Pucioasa și Găești, dacă în luna mai Pucioasa are 17 proiecte in valoare de 250 milioane de lei, noi, găeștenii, avem doar 3, în valoare de 21 de milioane. Am un plan de inițiere și de dezvoltare a unui parc industrial, asemănător cu cele de la Priboiu și Moreni, unde își desfășoară activitatea peste 1.300 de angajați, ceea ce reprezintă 10% din populația orașului Găești. Aștept oamenii din Găești să vină în echipa mea, ca să dezvoltăm orașul împreună”, a precizat candidatul Alexandru Iorga.

Președintele PSD, Corneliu Ștefan, a vorbit despre centura ocolitoare a Gaeștiului, în valoare de 89 milioane de lei, care va crea în zonă un “pol de dezvoltare”.

“Nu întâmplător l-am ales, împreună cu colegii mei din PSD Găești, pe Alexandru Iorga să candideze la funcția de primar. Și-a asumat această candidatură, pentru că nu este ușor să intri în competiție cu un primar în funcție. (…) Cu o echipă puternică, cu sprijin necondiționat din partea PSD Dâmbovița și PSD național, anul viitor, vom avea un primar PSD la Găești, un consiliu majoritar PSD și proiectele pe care le-am gândit împreună pentru locuitorii orașului Găești.”, a subliniat Corneliu Ștefan.

Comments

Lasă un răspuns