in ,

EA ESTE ELEVA DE 10 DIN GĂEȘTI! Daria Elena Vișan, note maxime la Evaluarea Națională! ALTE REZULTATE DE EXCEPȚIE, AICI!

Doar două medii de 10 au fost obținute în județ, înainte de contestații, la Evaluarea Națională, iar una dintre acestea este a elevei Daria Elena Vișan, de la Școala „Șerban Cioculescu”, diriginte și profesor de matematică Adrian Turcu, profesor de limba română – Simona Stănculeanu. De altfel, Daria a absolvit cu media 10, iar rezultatele ei la concursuri școlare și olimpiade au fost excepționale în toți anii de studiu.

Cea de-a treia medie din județ, 9,97, adică 10 la matematică și 9,95 la română, este obținută tot de un găeștean, elev al Colegiului Național „Vladimir Streinu”, Albert Cristian Saghel.

Cu medii foarte mari și cu note de 10 la matematică vor merge la liceu Maria Teodora Gogancea și Ștefan Costin Pătruță, absolvenți ai Școlii „Șerban Cioculescu”.

Trebuie precizat că acesta nu este clasamentul final și că urmează și contestațiile, care pot oferi foarte multe surprize.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

77 voturi
Upvote Downvote