in , ,

Fluier final la Mogoșani. DUPĂ MAI MULTE MECIURI ELIMINATORII, PĂNEȘTI A CÂȘTIGAT CUPA  „LA IULICĂ”!

A fost o zi specială astăzi, în comuna Mogoșani. Echipele de fotbal ale satelor comunei s-au întrecut pentru a câștiga Cupa ”La Iulică”, pusă la ”bătaie” de către concetățeanul lor, Iulian Tudor.

Așadar, într-o atmosferă plină de entuziasm și sportivitate, Cupa ”La Iulică” a fost un eveniment de neuitat pentru comunitatea din Mogosani. Competiția, care a avut loc pe data de 18 Iunie, a fost organizată pentru a aduce împreună oamenii din comună și pentru a promova sportul în rândul tinerilor.

Echipele participante au fost: Cojocaru , Cojocaru II, Merii , Chirca , Mogosani , Zavoiu , Pănești , Pădureni

Echipa  din Pănesti a fost cea care a câștigat trofeul, sportivii fiind medaliați de către organizatorul evenimentului, domnul Tudor Iulian, și invitatul special, domnul Tuța Nicolae, viceprimarul comunei. Cei doi au fost impresionați de nivelul ridicat al jocului și de pasiunea cu care jucătorii au concurat.

”Această competiție a fost primită cu mult entuziasm și sperăm că va deveni o tradiție anuală în comunitatea noastră. Felicitări echipei  din Pănesti pentru victorie și tuturor echipelor care au participat și au făcut acest eveniment posibil.

Premiile au fost simbolice, dar au fost primite cu mult entuziasm de către toți jucătorii participanți .

Cel mai bun jucător a fost desemnat Giuliano Cristian (Giula) de la echipa de fotbal din Mogoșani, iar cel mai bun portar a fost desemnat Petrică Ionuț Alexandru de la echipa Pănești.

Rezultatele au fost trecute pe locul doi, cea mai importantă fiind atmosfera foarte bună şi faptul că această competiţie a fost un bun moment de reîntâlnire a jucătorilor”, au spus organizatorii.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

69 voturi
Upvote Downvote