in

Medicul endocrinolog Diana Lazăr va oferi consultații la Clinica Medlife Polimed din Găești! LISTA DE PROGRAMĂRI A FOST DESCHISĂ!

Medicul endocrinolog Diana Georgiana Lazăr va face parte, din 24 iunie, din echipa clinicii MEDLIFE Polimed Găești, iar lista de programări pentru specialitatea sa a fost deja deschisă.
Dr. Diana Lazăr este găeșteanca, este medic specialist de 5 ani și a efectuat rezidențiatul la Institutul Național de Endocrinologie „C.I. Parhon” din București.
Are o bogată expertiză în patologia hipotalamo-hipofizara, tiroidiana si paratiroidiana, osteoporoza, infertilitate de cuplu, tulburari menstruale, sindrom de ovar polichistic, patologia suprarenaliana si hipertensiune secundara de cauza endocrina.
Diana Lazăr este un medic tânăr, dar foarte bine pregătit. Participă la numeroase congrese naționale și internaționale, iar din 2019 prezintă lucrări la fiecare Congres European de Endocrinologie.
Medicul Diana Lazăr este afiliată la:
-Societatea Europeană de Endocrinologie (ESE)
-Societatea Tinerilor Endocrinologi si Cercetători Europeni (EYES)
-Societatea Română de Endocrinologie (SRE)
-Asociatia de Endocrinologie Clinica din România (AECR).
La MEDLIFE Polimed Găești va oferi consultații o singură sâmbătă pe lună, în regim de plată, fără contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.
Persoanele care au nevoie de consult endocrinologic se pot programa la numărul de telefon 0758082727 sau la recepția MEDLIFE GĂEȘTI.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

71 voturi
Upvote Downvote