in

Copiii găeșteni au petrecut o zi superbă, în Parcul Central! MOMENTELE PRINCIPALE ALE EVENIMENTULUI!

Copiii găeșteni au petrecut momente magice astăzi, de ziua lor. Parada festivă a început în jurul orei 10.00 și a fost cu adevărat spectaculoasă, în ciuda ploii ușoare de dimineață.

Găeștenii au cunoscut noua formație de majorete, care a defilat pe traseul Casa de Cultură – Sens Giratoriu – Parcul Central. Îmbrăcate în costume noi, dansatoarele pregătite de coregraful Alina Dumbravă și de Alin Simion au făcut senzație. Parada a fost completată de minunații copii care au susținut astăzi spectacol, dar și de personaje de poveste.

În Parcul Central, Ceata lui Zâmbilici și Victor Mihalache au dat startul uneia dintre cele mai reușite petreceri pentru copii din ultimii ani.
Au urcat pe scenă artiștii de la Casa de Cultură și Clubul Copiilor, iar câștigătorii și participanții competițiilor de fotbal, baschet și handbal au fost premiați.

De asemenea, a avut loc și tradiționalul concurs Desene pe Asfalt.
Pudra colorată și baloanele au completat tabloul unei zile pline de bucurie.
De asemenea, prezenți în Parcul Central au fost și polițiștii găeșteni, care au făcut demonstrații pentru copii. Atracția a fost câinele polițist Thor, de la Serviciul Criminalistică.

Premiile copiilor au fost oferite de Primăria Găești, cu sprijinul sponsorilor Cosmin Voevodschi și Rotary Club Târgoviște, reprezentat de viitorul președinte al organizației, Marian Lincă și de Marius Alexiu. Cosmin a oferit nu mai puțin de 5000 de lei, iar Rotary Club – 1000 de lei. Banii au fost folosiți pentru suplimentarea premiilor copiilor, astfel că a fost posibilă premierea a 27 de echipe, a 6 copii care s-au remarcat în competiții, iar la Desene pe Asfalt au fost acordate 9 premii.
La final, copiii au primit cadouri din partea Primăriei.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

73 voturi
Upvote Downvote