in ,

ACS Progresul Găești în careul de ași la Summer CUP de la Pitești

Medalie de bronz pentru micuții fotbalisti gaesteni, care au avut un parcurs aproape perfect. Când s-au tras la sorți grupele, echipa gaesteana a crezut ca este cea mai ghinionista echipa pentru ca avea sa dea piept cu trei echipe, care sunt mai mult decât de top și anume: Lps Pitesti , FCSB și Academia Hagi! Dar micuții gaesteni au realizat un miracol și au învins pe rând pe LPS PITESTI cu 3-1,  goluri Rareș (2) și Walter Sandu, apoi au învins cu un neverosimil 5-1 Academia Hagi, goluri Rareș (2) , Walter Sandu Dominic Radu și Razvan.

Cu FCSB, după un meci extraordinar, micuții gaesteni conduși de pe margine de profesorul Sorin Marin au învins una dintre cele mai bune echipe din țara cu 3-1. Golurile au fost opera copiilor Rareș, Raducu Stancu și Walter Sandu. In sferturi au dat peste alta echipa foarte buna Viitorul Argeș pe care au învins-o cu un 4-2 incredibil după un meci deosebit de frumos, marcatorii fiind Walter Sandu (2), Razvan și Nicolas Oțelea.

În semifinala de astăzi cu Tâmpa Brașov, un club de referință in România, după un meci foarte disputat, micuții au pierdut cu 3-1. Golul echipei noastre a fost marcat de Raducu Stanciu. In finala mică, ACS învinge pe Marcea cu 3-2, după un meci foarte disputat! Golurile au fost marcate de Rareș Ion 2 si Walter Sandu (1).

Acești copii sunt pregătiți de profesorul Antonie Florin care din păcate nu a fost la jocuri din motive obiective și de profesorul Marin Ilie Sorin și sunt o noua generație de micuți extraordinari ai orașul Gaesti. Lotul ACS Progresul Gaesti este următorul: Amalia Paun, Razvan Cojocaru, Iustin Vasile, Nicolas Otelea, Dominic Radu, Walter Sandu, Raducu Stanciu si Rareș Ion.

Comments

Lasă un răspuns