in

DUPĂ 22 DE ANI ÎN SUA, UNDE A AVUT PROPRIUL SALON, O GĂEȘTEANCĂ S-A ÎNTORS ACASĂ! Crăița face artă din sprâncene! UITE CUM POȚI SĂ O GĂSEȘTI!

Sunt Crăița.  Pasiunea mea sunt sprâncenele. Sunt specializată in tatuaj cosmetic, in special microblading sau sprâncene fir cu fir, micropigmentare si combinație a celor două proceduri.

Am locuit in America 22 de ani si mi-am deschis in Chicago propriul salon acum 8 ani. De câteva luni am decis să ne mutăm înapoi in România. Am avut sute de clienți acolo și am fost pe prima pagină la Google pentru calitatea rezultatele obținute, cât și satisfacția clienților.

Este pasiunea mea și doresc sa o impart cu romancutele mele. Nu ne-am putut detasa complet niciodată de România, in special de Găești.

Acum am deschis la Adriana la salon, Str. Cuza-Vodă, Bl. 41, Sc. C6, Parter, Ap. 3, lângă Casa de Cultură.  Numărul meu de telefon este 077 214 3255.

Acestea sunt poze ale unor clienți de-ai mei.

Înainte de a-mi deschide salonul la Chicago, am fost managerul unei clinici de chirurgie plastica pentru 7 ani, dar mi-am dorit din suflet să-mi găsesc pasiunea.
Pot sa spun că am investit foarte mult timp si bani in educatie, produse si aparate. Am luat clase avansate in America, Anglia, Venezuela și România (Carla Lazlo cu Phibrows și Larisa Tanase de la Academia Simetric București)

Pagina mea de Facebook este MicroBeauty Salon și cea de Instagram este microbeauty_salon.
Website este microbeautysalon.ro

Pentru această clienta am folosit tehnica care îmbină microbladind, sau tehnica fir cu fir, cu micropigmentare. Realizez si scoatere de tatuaj sprancene daca au fost făcute cu cel mult 48 de ore înainte și scoatere tatuaj mai vechi.

 

Comments

Lasă un răspuns