in ,

ACCIDENT GRAV DE MUNCĂ ÎN PETREȘTI! Un bărbat a fost prins într-o presă hidraulică! STAREA LUI ESTE CRITICĂ!

Intervenție de urgență pentru salvarea unui muncitor filipinez care lucra la o fabrică din Petrești. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prins într-o presă hidraulică, iar starea sa este critică. Salvatorii l-au găsit inconștient și au demarat manevrele de resuscitare.

”În jurul orei 09:26, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Petrești.

Pentru gestionarea situației de urgență intervine Detașamentul Găești cu o autospecială de descarcerare, Detașamentul Titu cu autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD, Garda Vișina cu o autospecială de intervenție, SAJ DB cu un echipaj și un elicopter SMURD.

La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit o persoană prinsă într-o presă hidraulică, inconștientă. Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei. Echipajele medicale au executat manevre de resuscitare. Victima a răspuns manevrelor de resuscitare. Se așteaptă sosirea elicopterului SMURD”, se arată în comunicatul ISU Dâmbovița.

Comments

Lasă un răspuns