in , ,

AFLĂ AICI CÂȘTIGĂTORII CUPEI 1 IUNIE LA FOTBAL! Toate echipele au luptat până la ultima picătură de energie!

Au început competițiile sportive în cadrul evenimentului Cupa 1 iunie. Fotbalul a spart gheața, iar copiii de la Școala “Șerban Cioculescu” și Școala “Radu cel Mare” s-au mobilizat și au luptat până la ultima picătură de energie pentru premii și titluri.
Competiția a fost găzduită de Școala “Radu cel Mare” și a început încă de dimineață, cu meciul fetelor. Deși sportivele de la “Șerban Cioculescu” au condus în ambele reprize, situația a fost răsturnată la final, când fetele de la “Radu cel Mare” au egalat și au dus meciul în zona loviturilor de departajare. Cu noroc, dar și cu determinare, echipa de fete a Școlii “Radu cel Mare” și-a adjudecat Cupa 1 Iunie.
La băieți, competiția a fost foarte alertă, iar nivelul de joc demonstrează că elevii găeșteni sunt pregătiți riguros de profesorii lor.
Dacă la categoria de vârstă clasa a V-a – clasa a VI-a, s-a ajuns la lovituri de departajare, câștigate de Școala “Șerban Cioculescu”, la categoria clasa a VII -a – clasa a VIII-a, diferența s-a făcut în cele două reprize, unde scorul a fost dominat de echipa Școlii “Șerban Cioculescu”. Toate meciurile au fost spectaculoase, iar sportivii s-au remarcat prin calitățile fizice, dar și tehnice deosebite.
Premierea câștigătorilor va avea loc pe 1 Iunie, în cadrul evenimentului organizat pentru Ziua Copilului.
Următoarele competiții, cele de baschet, vor avea loc pe 23 mai, la Colegiul Național “Vladimir Streinu”.
Concursurile sunt organizate de Casa de Cultură “Dumitru Stanciu”, în colaborare cu școlile găeștene și fac parte din manifestările dedicate zilei de 1 Iunie.

Comments

Lasă un răspuns