in ,

SPORTIVI DE TOP DE LA VIPER GĂEȘTI, ÎN GALA COLOSSEUM TOURNAMENT! Meciurile, în direct pe Digi Sport și Fight Box!

În această seară, începând cu orele 19:00,în direct pe canalele TV Digi Sport și Fight Box va avea loc o nouă gală de Kickboxing profesionist „Colosseum Tournament”.

Orașul Găești este reprezentat de luptătorul legitimat la ACS Viper Gaesti, Silviu Ionescu, proaspăt declarat „Cetățean de Onoare al localității Bolintin Deal”, iar în Undercardul galei este reprezentat de Florin Guraliuc (Speriețeni) și Mihăilă Eduard (Ludești).

Băieții sunt pregătiți de Nicu Dragne (VIPER GAESTI), iar în această seară, în meciul cu numărul 3 din cadrul principal, Silviu îl va înfrunta pe luptătorul brașovean Dan Popa în limita categoriei de -65 kg chiar în Sala Sporturilor din Brașov.
Se anunță a fi o gală foarte spectaculoasă, în care vor lupta Darius Argyo, Marian Lăpușneanu,Ionuț Popa sau Daniel Dragomir.
”Colosseum ne-a obișnuit cu gale deosebite, iar noi sperăm să facem o figură frumoasă. Am muncit enorm în ultimile 2 luni pentru această gală, sperăm să câștigăm pentru ca Silviu, ușor, ușor, să-și câștige dreptul de a lupta pentru titlu și centura promoției.
Momentan suntem foarte concentrați pe meciul din această seară.
Pe lângă Silviu Ionescu, de la clubul nostru vor lupta în Undercardul galei (Semi-Pro) și alți doi sportivi pregătiți de mine.
Florin Guraliuc (17 ani) va lupta într-o piramidă a categoriei de -70 kg, iar Mihăilă Eduard (17 ani), elev al Liceului Tehnologic Iordache Golescu (locul în care ne desfășurăm activitatea) îl va întâlni într-un Super-Fight pe un sportiv pregătit la Academia Gabriel Cobzaru”, a precizat Nicu Dragne, antrenorul sportivilor de top de la Viper.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

69 voturi
Upvote Downvote