in , ,

EVENIMENT FABULOS LA GĂEȘTI: CUPA VIPER A REUNIT 264 DE SPORTIVI!

”In data de 8 aprilie 2023 a avut loc prima ediție a competiției #Cupa_Viper desfășurată la Sala de Sport a Complexului Sportiv Gaesti , competiție în sistem interclub care a avut un #mare #succes având în vedere că aceasta a fost prima ediție:

26 de cluburi prezente

264 de sportivi care au făcut meciuri spectaculoase,sunt „Campionate Naționale” unde nu se regăsesc așa număr de cluburi și sportivi care sa dea curs invitațiilor.

Clubul nostru a participat cu un număr de 23 de sportivi,16 dintre ei reușind victoria dar cu toții având prestații bune și foarte bune.

As dori să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această competiție,domnului Primar Grigore Gheorghe și CL Gaesti,Dr.Lazar Marian , Cosmin Voevodschi,mulțumesc echipei mele care a fost la înălțime și a dat dovadă de o organizare foarte buna, mulțumesc clubului Sei Budokai Gaesti pt o parte din logistică, mulțumesc arbitrilor mei și clubului coleg Respect Gym Gaesti pentru o parte din logistică, participare,seriozitate și arbitrajul ringului.

Mulțumesc arbitrului international de ring,Ionuț Bratu,un adevărat profesionist, mulțumesc pentru ajutor și pentru faptul că a dat curs invitației mele domnului Gabriel Georgescu-promotor Colosseum Tournament , mulțumesc tuturor cluburilor participante,ați fost minunați!!

PS- țineți aproape pentru următorul eveniment, pe 5 mai Silviu Ionescu lupta in direct pe Digi SPORT in Colosseum Tournament!”,  a precizat organizatorul evenimentului, Nicu Dragne.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

72 voturi
Upvote Downvote