in

CÂT TUPEU! Au pus pe toată lumea în pericol! AU CREZUT CĂ SCAPĂ, DAR…

Numărul celor care se urcă fără permis la volan este în creștere, iar pentru polițiști este o provocare să-i depisteze și să-i sancționeze corespunzător. De altfel, și judecătorii au început să-i trimită după gratii pe cei care, cu tupeu, își permit să pună toată lumea în pericol.
Oamenii legii au identificat, și la Costeștii din Vale, dar și la Șelaru, iresponsabili care s-au urcat la volan fără a avea permis.
Iată comunicatele IPJ:
“La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 de Poliție Rurală Mătăsaru au surprins în trafic, pe raza comunei Costeștii din Vale, un bărbat, de 38 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, deși nu ar fi deținut permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

“La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție Rurală Petrești au depistat, pe raza comunei Șelaru, o femeie, din localitate, care conducea un autoturism, deși nu ar fi deținut permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat femeii de către concubinul acesteia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere.”.

Comments

Lasă un răspuns