in

VESTE DE ULTIM MOMENT: Un nou proiect uriaș câștigat de Primărie pentru Spitalul Găești!

2,5 milioane de euro, din PNRR, este suma pe care Primăria Găești a câștigat-o pentru dotarea cu aparatură modernă a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului. Investiția vine la scurtă vreme după ce unitatea spitalicească din orașul nostru a obținut 5 milioane de euro finanțare din fonduri europene pentru dotarea cu aparatură nouă și performantă și 1,4 milioane euro pentru modernizarea si extinderea infrastructurii electrice, de ventilare si tratare a aerului, precum si infrastructura de fluide medicale.

Spitalul Găești a reușit să profite de oportunitățile de finanțare disponibile la acest moment și de sprijinul extrem de important oferit de administrația locală condusă de Grigore Gheorghe.

”Vom dota cu aparatură  medicală de ultimă generație, în valoare de 2,5 milioane euro, fonduri europene nerambursabile,   Ambulatoriul Spitalului Orășenesc! Veștile bune vor continua!”, a precizat edilul.

”Prin acest proiect, vor fi dotate cabinetele noi, respectiv ORL, Neurologie, Urologie. De asemenea, facem demersuri pentru înființarea unui cabinet de Ortopedie. Aparatura va fi ultraperformantă, iar actul medical va fi considerabil îmbunătățit”, a precizat dr. Rodica Ralea, directorul medical al Spitalului Găești.

 

 

 

 

 

Comments

Lasă un răspuns