in ,

TÂNĂRUL POLITICIAN CARE A ÎNGROPAT ERA BARONIADEI LOCALE! Cum a reușit Corneliu Ștefan să atragă până și admirația adversarilor!

Corneliu Ștefan a fost reconfirmat în funcția de președinte al PSD Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de alegeri la care au participat peste 3000 de oameni. Ștefan a fost ales în unanimite și și-a întărit echipa cu oameni buni, care dau o nouă imagine celui mai mare partid din județ.

În doar câțiva ani, tânărul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a demonstrat că politica poate avea și o față competentă, în care munca, seriozitatea și viziunea aduc în județ proiecte mari, imposibile acum câțiva ani.

Corneliu Ștefan a dus PSD Dâmbovița într-o nouă eră, una fără baroni locali și fără orgolii exagerate, iar rezultatele s-au văzut. Este respectat atât de colegii săi, cât și de adversarii politici, datorită modului corect în care a abordat problemele fiecărei localități. La Sala Sporturilor din Târgoviște, a avut loc cea mai mare conferință de alegeri a partidului din toate timpurile, iar cuvântul de ordine a fost ”unitate”.

”ECHIPĂ! Nu m-am îndoit niciodată că lucrurile ar putea sta altfel atunci când vorbim despre organizația PSD Dâmbovița. S-a văzut cel mai clar acest lucru la Conferința de alegeri a organizației noastre, unde ne-au fost alături peste 3.000 de membri de partid.

Acum doi ani, 𝐚𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, dar și 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐥𝐨𝐫 mei, că voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca PSD DÂMBOVIȚA să devină un exemplu al 𝐔𝐍𝐈𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈𝐈 și 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐋𝐈𝐁𝐑𝐔𝐋𝐔𝐈 de care un județ întreg are nevoie.

𝑷𝒐𝒍𝒊𝒕𝒊𝒄𝒂 𝑷𝑺𝑫 𝑫𝑨̂𝑴𝑩𝑶𝑽𝑰𝑻̦𝑨 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑶𝑨𝑴𝑬𝑵𝑰!

Aceasta este menirea noastră și mă bucur că acest lucru a fost înțeles de toți colegii mei.

Eu și 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀 mea nu vă vom dezamăgi, așa cum am nu am făcut-o nici până acum!

𝐍𝐞 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝟒 𝐚𝐧𝐢 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢! 𝐈̂𝐧𝐬𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑𝐍𝐈𝐂𝐀̆ 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀̆ 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐒𝐃 𝐃𝐀̂𝐌𝐁𝐎𝐕𝐈𝐓̧𝐀 𝐚 𝐚𝐯𝐮𝐭-𝐨 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆!!

Totodată, așa cum în urmă cu doi ani 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐏𝐒𝐃 a început la 𝐃𝐀̂𝐌𝐁𝐎𝐕𝐈𝐓̦𝐀, un alt mesaj 𝐚 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐭 𝐚𝐬𝐞𝐚𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐭̦𝐚𝐫𝐚: 𝐄𝐂𝐇𝐈𝐏𝐀̆ și 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐈𝐍𝐔𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄, iar acesta a fost transmis de toți invitații la conferința noastră de alegeri:

Marcel Ciolacu – Președintele Partidului Social Democrat și președinte al Camerei Deputaților din România;

Paul Stănescu – Secretar general al PSD și senator în Parlamentul României;

Sorin Grindeanu – Prim-vicepreședinte al PSD, viceprim-ministru al guvernului României și ministru al Transporturilor și Infrastructurii;

Gabriela Firea – Prim-vicepreședinte al PSD, ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse și senator în Parlamentul României;

Marian NEACȘU – Secretar general al Guvernului;

Petre Daea – Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;

Adrian Câciu – Ministrul Finanțelor;

Lucian Romașcanu – Ministrul Culturii și senator în Parlamentul României;

Florin Marian Spătaru – Ministrul Economiei;

Victor Negrescu – Vicepreședinte PSD, președinte PES și europarlamentar;

Alexandru Mihai Ghigiu – Președintele Tineretului Social Democrat;

Marian Pavel – Președinte PSD și președinte al Consiliului Județean Ialomița;

Vreau să le mai mulțumesc tuturor parlamentarilor, prefectului județului Dâmbovița, primarilor, consilierilor județeni și locali, președinților de organizații și birourilor de conducere ale acestora, tuturor membrilor de partid, dar și celor de acasă!

𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐, 𝑃𝑆𝐷 𝐷𝑎̂𝑚𝑏𝑜𝑣𝑖𝑡̧𝑎! 𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐, 𝐷𝑎̂𝑚𝑏𝑜𝑣𝑖𝑡̧𝑎!

𝑉𝑜𝑚 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡𝑖𝑐𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦! 𝐼̂𝑛𝑡𝑜𝑡𝑑𝑒𝑎𝑢𝑛𝑎, 𝐴𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑖𝑑𝑒𝑂𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖!”, este mesajul transmis de Corneliu Ștefan, după ce a fost reales președinte al PSDDâmbovița.

Vicepreședinții care vor răspunde de zona Găești sunt Luciana Cristea, Georgeta Dincă și Ion Constantin Miu.

 

Comments

Lasă un răspuns